Workshops

Op deze pagina vind je de leukste workshops! Omdat ik deze helemaal afstem op jouw wensen is er geen vaste prijs te noemen. Stuur mij gerust een berichtje, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Ik bereken reiskosten vanaf 10 km. De kosten zijn dan €0,21cent per kilometer. 


Workshop koekjes versieren

In 3 uur tijd je eigen koekjes leren versieren met Royal Icing? Boek dan deze workshop! We starten met een stukje uitleg over royal icing, maar jullie gaan snel zelf aan de slag. Aan het einde heb je ongeveer 6-8 koekjes om mee naar huis te nemen, je krijgt een recept en uitleg mee om nog eens na te lezen en heb je ook nog eens een gezellige avond gehad. 

Wil je deze workshop op een eigen locatie, dan is het handig om een oven te hebben, dan kunnen de koekjes tussendoor drogen. 

De workshop kan geboekt worden vanaf 4 personen. Wil je graag boeken voor meer dan 8 personen? Stuur mij dan even een berichtje. Vanaf €35,- per persoon


Workshop taarten versieren

In deze workshop gaan we een taart vullen, bekleden en versieren. Aan het einde neem je een mooie, zelfgemaakte taart voor 10 personen mee naar huis. Deze workshop kan ook op locatie, maar zorg voor genoeg ruimte voor iedereen. Te boeken vanaf 4 personen, stuur een berichtje voor alle mogelijkheden. Te boeken tot maximaal 8 personen. 

Vanaf €45,- per persoon